<3


hello bejbs!
Sitter och kollar på 2 and and a half men, Haha älskar de. Har precis pluggat lite matte,riktigt duktigt av mig :D(a)! Men ja måste verkligen satssapå skolan nu, speciellt när vi får betyg nu och allt, har prov redan på Torsdag på So, inte mitt starkaste ämne men önska mig lycka till :D
 Men jag ska snart ducha sen måla och klippa naglarna, Så hörs vi nog sen
Puss ♥


Hemma nu !

Hejhej!
Är hemma i älskade stockhlm nu, kom hem igår Men hann aldrig blogga då.
Men iaf vaknade vid tjugo över 6 och började fixa mig till skolan, gick dit och allt var somvanligt, men sen fick ja skiit ont i magen så drog hem, har precis pluggat lite och ska fortsätta med de nu, har  matte, No, So och engelska så får börja plugga nu , så jag inte sitter hela året med dom här läxorna haha. Aja vi hörs sen
puss

home sweet home!


gbg

Om ni undrar varför uppdateringen har sugit, så e det för att jag är i Göteborg. Men uppdateringen kommer bli somvanligt när jag kommer hem!
puss!


15 54

Hejhej förlåt för dålig uppdatering, hinner dock inte skriva nu heller, har fullt upp med skolan på dagarna och sen när ja kommer hem så är ja inte hemma eller så pluggar ja... så nu vet ni varför, men ja skriver när a sitter vid datan,,
Nu måste ja iaf  plugga matte och "dricka mellis" haha kan inte ens äta, så det får bli drick yoghurt.
Men vi hörs sen ngn gång
puss

Hemma nu

har varit i skolan och tandläkaren nu. berättar mera sen...
hinner inte skriva ska ut och möta Maria bby!
vi hörs sen.


Honey!

Måndag

Hej hej!
förlåt för att jag inte har skrivit något. Men kom precis hem,
Först var jag ju i skolan till kl 3 dagen gick sjukt seegt också, måndagar är värsta dagen så inte undra på haha ah iaf efter skolan drog jag först hem åt en macka och sen vidare till bålsta vid 5 tiden.
Fick med mig hem ett antal par skor och så köpte vi även med Kina mat hem mummmms!! haha!
Så har precis ätit de och ska snart gå ut med hundarna, mår lite illa också .. så hoppas det går över snart, fast det kanske är för nervositeten, ska ju få tandställning imorn. Så vi får se hur uppdateringen blir imorn men det blir nog ett inlägg på morgonen om jag hinner och sen när jag kommer hem från tandläkaren om det inte gör allt för ont.
Aja nu ska jag ut med mina sötnosar. Vi Hörs!
Puss


Godmorgon!

Hej och godmorgon haha :D!
hinner inte skriva något men här kommer dagens outfit.

Kofta- lindex tror ja
Linne - ginaT
linne  under de linnet haha - ginaT
strumpbyxor - typ index eller ngt xD

Godnatt

säger godnatt nu för kommer inte uppdatera i bloggen mer ikväll ska lägga mig i sängen och antingen läsa twilight boken  ( som alla tjatar  på mig att jag ska läsa haha ) eller kolla på tv, lutar mer åt tvn men vi får se ;) , aja vi hörs imorgon bitti om jag hinner skriva då annars så skriver jag nog när jag kommer hem!
kommer också lägga in dagens outfit imorn :D
puss



Kommer drömma om min älskling inatt ♥

Dagens outfit


Tunika/kläning/linne vetefan va man ska kalla de haha: Thailand
bälte
och svarta shorts under som inte syns på bilden : hm

<3

Godmorgon! sovit gott?! 
jag är faktist redan uppe hihi :), Tänkte kolla klart på komedin som jag inte han se hela igår nu,och äta våfflor till, hur gott ? :D
Men bjuder på en skit bra låt sålänge
 
puss

Just nu



Nu ska jag kolla på en skit rolig komedi, kommer dock inte ihåg va den heter.

ofc favvo tofflor också (a)

haha som ett + i kanten ser det ut som jag har skiiit feta lår menmen ....

Godmorgon!

Godmorgon! sovit gott?!, det har iaf inte jag gjort, Har verkligen jääätte mycket täningsvärk, gör svinont hela tiden..
Antar att det är ifrån våran 2 timmars idrots lektion som var igår.
iaf så vaknade redan klockan halv nio (?) men låg kvar i sängen till ungifär kvart över och bara kolla på tv, Sítter och kollar på So you think u can dace nu, egentligen gillar jag det inget vidare, men i brist på att göra annat så fick det bli så haha!
Dagen idag är ialafall oplanerad, jag kommer nog bara vara hemma och ta det lungt kan jag tro, Usch vad jag hatar träningsvärk ... Anars kanske jag skulle åka till bålsta men vi får se.

Igår kväll var jag hos Lana med Lena vi gjorde inte så mycket bara hade det allmänt trevigt haha =), Kom hem vid elva tiden och somna på dirr, var sjuukt trött, vet inte varför men det kan ju bero på att man går upp så tidigt nu när skolan har börjat igen.
Juste på tisdag är det min döds dag också :(, ska nämligen få tandställning, och man blir ju inte precis lugn av att alla skrämmer upp en men mer om det då, ( om jag lever ) haha, aja nu ska ja äta frulle, vi hörs sen
puss



Usch


Fredag

Åker till Lana nu med några brudar, vi hörs kanske när jag kommer hem
PUSS

dålig update

Hello! Hemma nu, Idag var första riktiga skol dagen även om den var jätte kort men det började med spanska på morgonen sen Idrott i två hela timmar, eller det blev ungifär en och en halv haha för vi klagade så mycket i min klass :p haha, Iaf efter skolan åkte ja och lena till slussen, jag skulle köpa skor, men hittade inga, så istället slösade jag lite pengar på en kanelbulle haha, Är somsagt hemma nu och ska gå ut med hundarna nu sen tvinga pappa göra köttbullar med pasta till mig  haha =(! Hörs sen Puss!


gick inte att ladda upp någon bild

Nighty

Har inte så mycket att skriva, börjar faktist bli lite trött, ska sminka av mig och lägga mig i tid för en gångs skull,
 Ni får sova så gott, hörs imorn puss & godnatt

haha bjuder på en sötis bild på Lena


home

Hejhej. Kom precis in nu, har varit med mina Bffs hahah skoja lite Paris hilton varning där, nej men mina bästakompisar om jag får säga så haha, Vi va iaf ute ett bra tag och bara tönta oss galet och hade skit kul love u guys!
nu ska jag äta lite sen får vi se när jag updaterar igen! puss!

hemma nu

Hemma från första skoldagen. Idag hade vi ingen vanlig lektion, ist så var vi i bild salen och målade haha och så gjorde vi något mer som jag inte kommer ihåg =) xd.
Slutade klockan halv 1 så då gick jag och Ellie till vårat skåprum och snacka me alla som var där om allt och inget haha sen följde ellie med mig hem, nu har Ellie precis gått för hon skulle med bussen och jag ska nog kolla på någon bra film nu, så vi hörs senare puss!

ganska gammal bild på mig och ellie.
love u ♥


Godmorgon!

 Första skoldagen idag, kan erkänna att det var riktigt jobbigt att vakna nu på morgonen, och även att somna igår kväll. Vaknade även ett antal gånger inatt också:( så nu är jag super trött men kämpar mig upp till skolan ändå haha.
Sitter och sminkar mig nu, och ska fortsätta me de, tänkte bara updatera lite snabbt.
Kommer troligtvis skriva runt 3 tiden ?, beror på när skolan slutar ..
aja nu ska jag gå, Jenny e här,
puss




haha...

tisdag


Hejhej!
Omg bara 1 dag kvar på sommarovet nu, sommaren har gått sjukt snabbt känns som det var igår jag och brudarna tänkte en vecka kvar till sommaren, så vips är den över... 
Det bästa med sommaren var nog dalarna eller när jag bara har umgåtts med kompisarna,
fast det är ändå inget som slår sommar 07, den bästa sommaren, hade super kul då, Hoppas nästa sommar blir minst lika kul som den sommaren, glömmer aldrig!

Fast idag har jag bara tagit det lungt har kollat på en film som heter Girl next door, tror ja de va och är inne på andra filmen nu,och det är ingen mindre än Yes man :D haha!
Men ska jag äta nu, jag skriver mera sen när jag har hunnit kolla klart på filmen också.
puss

...

har skrivit innan idag men såg att det inte har publicerats, but don´t blame on me.


hemma nu

Hinner inte skriva nu, men skriver när jag har ätit, sålänge får ni njuta på en av dom bästa låtarna !

puss

The voice igår

Hejhej!
Jag och Lena drog till The voice igår iallafall :), det var skit kul, och resan dit kändes som 5 minuter fast det egentligen är typ 30 minuter dit, Hahahah måste tacka boysen  för ni fick oss på sånt bra humör ;) haha, dom var fan stört sköna :)
Men iaf väl på The voice var det minst lika kul, vi gick runt och dansade och leta efter massa folk haha ... Fast på tåget på vägen hem var det inte lika kul, det var en tjej som spydde som satt precis bakom mig, stackaren..!
Vi var hemma vid 12 tiden.  När jag kom hem kolla ja på tv sen somna jag  på dirr när jag hade stängt av tvn.

Idag är det iaf tjejmiddag som gäller med brudarna, kommer ha med mig kameran så antar att ni kommer få en bild bomb sen imorn nångång, tror också att updaterinen kommer suga idag eftersom jag ska dra vid 5 tiden men hinner nog updatera lite innan jag går, vi hörs snart
puss


har lyssnat på låten ungifär 5-6 ggr på rad nu , beroende? haha yes

godmorgon!

Godmorgon sunshines!
Sovit gott?! det har af inte jag gjort eller på kvällen hade jag jätte ont i magen och huvudet ( hahah lena har smittat mig? :(, du ska få smisk idag HAHA ) Men när jag väll somnade så sov jag skit bra :) haha..
Idag skulle jag och Lena egentligen på The voice men ingen av oss är egentligen på taggade på det så vi skiter i de. och är hemma och kollar på film ist, med onyttigheter (haha som vanligt).
Men nu måste jag börja fixa mig och gå ut med hundarna, vi hörs sen
puss

hahah gammal


Hemma nu

hej darlings!
Är hemma nu,köpte en kamera också det blev en Rosa♥ kamera, haha ofc nej men mellan svart och rosa valde jag faktiskt rosa, dom flesta av mina kompisar vet att min favorit färg är rosa men det börjar bli lite tråkigt nu faktist       
:( haha, känns så fel bara. Men det blev det iaf har lite svårt att släppa haha. Ska ligga i sängen nu med laptopen i knät och kolla på Paris hilton bff season 2
Puss

Love


godmorgon

hej och godmorgon och allt det där....
har jätte bråttom nu, måste städa upp allt i tvättstugan, mitt rum , och vardagsrummet. Sen åker jag till jakan och möter upp mamma sen åker vi och köper kamera till mig, yeeey! haha aja nu måste jag gå.
Puss!


bjuder på den, och nej jag hinner inte vända den.

Belle shoes

Hej sötnosar, eran Princess är hemma nu, haha skoja, skämt åt sido.
Är hemma nu har varit i stan med Lena, först åkte vi till slussen, och drog till Belle sen, köpte ett par skor sen tror vi vidare till Ung 08 var där i typ 5 minuter det regnade som fan, hahah så vi drog till en bok handel (?) och köpte en grej till skolan :) haha! Sen gick vi till tåget och nu är jag hemma
här är bild på skorna

fast dom ser inte riktigt ut så i verkligheten, dom ser mycket bättre ut då...

Snart ska jag tjocka mig med Pizza sen försöka fixa webben på datan eftersom den inte har funkat på ett bra tag nu.
Vi hörs sen
Puss

Hemma nu sötisar

Hejhej! är hemma nu, Sitter och kollar på Paris hilton new Bff 2 hahah alltså "säsång två"
Efter det tänkte jag faktist kolla på Norbit hahah klockrenaste filmen, love it! Kommer antagligen uppdatera "emmelan" ja ska kolla också.

Men innan jag fortsätter kolla på Paris hilton programet ska jag berätta vad som hänt idag, Lena och hennes mamma kom och hämta upp mig vid halv 2 tiden, och så åkte vi till piercing stället i bålsta eftersom Lena skulle pierca naveln, det blev bra bara att det vart lite snett, iaf sen åkte vi hem till Lena och efter ett tag kom ellie, vi gjorde inte så mycket var ute lite åt glas hahah och bara tog det lungt ;), Sen har det inte hänt mer idag faktist.


puss

puuuuuss

hejhej! sitter hos Lena nu, men ska hem snart så skriver då.

hahahha bjuder !

12 augusti

Godmorgon, Sovit gott?! , det har iaf jag gjort, tills Lena väckte mig med massa sms -.-haha!
Nu sitter jag iaf och pratar med henne i telen, vi håller på att planera dagen vi har faktiskt en hel del planer, men vi får se vad som blir av. sitter också och pumpar musik på högsta och blir bara mer och mer taggad, men till vad? haha, ja vet inte.
Men nu ska jag börja fixa mig, Lägger också nog in dagens outfit idag.
Skriver senare Puss


BÄSTA
( haha hitta ingen bättre video )

tv mys

Tänkte lägga mig i sängen nu och kolla lite på Tv och bara mysa med waika nu. Så det här blir sissta inlägget för idag!
puss


waika sötnos

tidsfördriv

1. När gick du upp idag?
runt 11

2. Diamanter eller pärlor?
Hmm, diamanter faktiskt

3. Senaste filmen du såg på bio
Baksmällan ( bästa filmen)

4. Favorit-TV- program?
andra avenyn :). Fast nu är det sommar och då går inget.

5. Vad åt du till frukost?
yohgurt.

6. Vad är ditt andranamn?
har 2 , anna & maria

7. Din favoritmat?
hmm kommer inte på favorit, men älskar tacos :)

8. Vilken mat gillar du inte?
typ pölsa eller ärtsoppa eller nått haha!

9. Favoritchips?
vetefan

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Haha, jag lyssnar inte på cd

11. Vilken bil kör du?
-
12. Favoritmacka?
jadu..

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
svikare

14. Vilka är dina favoritkläder?
olika till olika dagar ..

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
typ florida eller nått igen :)

16. Favoritklädmärke?
Har inget direkt

17. Var vill du dra dig tillbaka?
va`?

18. Favorittid på dagen?
typ 4 tiden och senare kanske... iaf på sommaren, på vintern blir det så mörkt

19. Var är du född?
sthlm

20. Vilken är din favoritsport att se på?
-

21. Coca Cola eller Pepsi?
 Cola.

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
inget hahahah

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Kanske, fast det återstår att se... ;] haha

26. Vad ville du bli när du var liten?
typ jobba på klädaffär HAHA

27. Bästa barndomsminnet?
har flera

28. Varit i USA ?
japp

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
ja hahahaha

30. Varit med om en bilolycka?
nej.

31. Favoritdag i veckan?
Fredag, då börjar helgen.

32. Favoritrestaurant?
-

33. Favoritblommor?
-

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
ingen haha

35. Äger du en cykel?
Nej.

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
-

37. Läggdags?
olika

38. Senaste personen du delade en middag med?
var flera personer

39. Vad lyssnar du till just nu?
Broken strings i bakgrunden.

40. Favorit färg
rosa

41. Hur många piercingar har du?
1

42. Vart?
naveln

omg

omg fan va de åskar och blixtrar!

tänker fan inte få ut idag :(
 

11 augusti

Godmorgon!
Vaknade halv 11 och har redan duchat, rekord? haha, kom precis från duchen ialafall och ska börja fixa mig nu och välja kläder och sminka mig också där.. Idag eller snart kanske jag ska säga, så ska jag och Lena till Jakan hon ska köpa någon kofta och jag ska bara följa med, sen när vi kommer hem så kommer Jenny och då ska jag färga håret, och senare mot kvällen så kanske vi ska på Ung 08, får se hur det blir eftersom Lena var inte så taggad på de :( men jag får väll hoppas efter som jag är sjukt taggad på de hahah aja nu måste jag börja fixa mig skirver senare ♥


Tack

tack Elin för en jätte fin design


Design klar!

Varsegod Tessie , hoppas du blev nöjd!
http://elinuknow.blogg.se/

snyggare får man leta efter

omg, finns det någon hetare än självaste Orlando Blomm, min man!










Dagens låt



Lovelovelovelove

10 augusti

hejhej!
förlåt för jag inte skrev igår när jag kom hem, glömde helt bort de ..
aja, har ialafall precis kommit in nu, har varit hos Ida med Dalle, Maria Lana och Mwashite, men gick hem nu för Ida och Maria ville kolla film men inte vi andra så vi drog hem.
Nu sitter jag i mitt rum och kollar lite på tv och dricker cola, hahah hur onyttigt? känns som jag alltid dricker det nu för tiden (?), beroende framkallande ? haha, men nu börjar programet så ska kolla nu, skriver sen
love / tessie


några bilder från stan igår

Piercingen jag köpte

hihi den bjuder vi på :)

haha love u

bjuder x)

söndag

hejhej!
sitter och väntar på att seegaste Ida ska bli klar nu så vi kan åka till stan, vi ska typ fika lite och så ska jag köpa piercing :) vet inte när vi kommer hem men uppdaterar då.
Igår var det iaf en galen kväll, det blev kanske lite för mycket för oss haha men det var kul ändå, vi drog ut vid 23 tiden och mötte joel och mahad, sen var vi ute till kanske 12 tiden, och sen drog alla hem till Ida, killarna drog hem vid 1 tiden ungifär, sen gick vi ut ett litet tag och kollade om våran cykel levde haha, eftersom att den blev nämligen trasig igår på  för jag sjussa Ida där bak och Yonniz där fram haha  så den gick sönder :( menmen life goes on.
aja nu ska vi åka
puss.


hahah bjuder på gammal


godmorgon

                                                
                                                               Nu blir det sol time på ballen, hörs när jag kommer in.
                                                                                                                puss

FILM TIME

Nu blir det film, ska faktist se inget mindre än : Hey baberiba, haha! så jävla klockren. love it :)♥

 
hihi ska se båda två (a) HAHA


Dagens låt


Navelpiercing

tjaaba!
har precis ätit, vid 3-4 tiden tog jag piercing :) ( bild kommer snart ) hahah var skit spänd, så de gjorde as ont, men är nöjd ändå.
Fast den hamna ganska långt upp, men skit samma xD.. haha, så ikväll ska jag bara ta det lungt, har fortfarande ganska ont i magen. någon som har ngt tips eller nått om navel piercing ? :) eller vad som helst haha. Men nu ska ja ut med hundarna en kortis sen sätta på en bra film :)
vi hörs ikväll
puss

bild från google

6 augusti

hejhej!
sitter hos lena nu, har sovit här :), om  någon timme åker jag och piercar naveln. hahah har inget att säga.
puss

haha hitta bild på lenas data, enjoy!

tisdag

hejhej sötis ! :)
har inte uppdaterat för min data är trasig, ska försöka fixa den så fort som möjligt, så länge bloggar jag vid min mammas eller pappas data, men de blir inte lika ofta tror ja, men när jag får tag på någon data så kan ja skriva, så nu vet ni varför uppdateringen är och kommer nog vara ett tag kass.
Idag har jag iaf bara varit hemma och chillat, knarkat bästa låten hela dan på högsta volym! den är så bra, lägger in den i slutet av inlägget, men nu ska jag kanske ringa min syster och sen hjälpa till med tacosen och va snäll hihi :)
kanske kollar på en film senare också,
aja puss

Bästa låten!
grr på han också ;)

3 augusti

hejhej!
Lady gaga igår var gryyym som fan! det var 20.000 pers där och vi stog typ längst fram ( måste få skryta lite (a) ) , hahah men iaf kom hem vid typ 11 12 tiden någon gång ? , och gick hem direkt kolla lite på tv sen slockna jag direkt vid 1 tiden as trött.
Idag ska jag iaf vara me lena igen och bara ta de lungt tror ja, vet inte mer kanske kolla på någon film med kladdkaka, hihi aja nu ska jag börja fixa mig sen kanske dra till henne.
ni får ha de så bra
kisses / Tessie♥


så jävla bäst !
( haha inte jag som filmar, tog videon från youtube )

LADY GAGA VA BÄST !

videorna är tagna från youtube, haha vi stog näst längst fram :D

lady gaga idag med bästis !

hejhej !
som ni ser på rubriken så ska jag på Lady gaga idag med lena :D ( ska bara övertala mami först :$(a), haha nu lär väll lena inte bli så glad , hahah men jag ska gå även om ja inte får haha så nu blir hon väll glad igen ? (A) )
iaf så har jag inte uppdaterat för min data har damp så nu vet ni varför. men iaf snart kommer lena hit sen ska vi till willys och köpa hårfärg sen ikväll ska vi på lady gaga som ni redan vet :) haha!
men nu måste jag städa upp lite för snart kommer farmor och farfar på fika :D
men ni får ha de så bra, (för  ja kommer ha de bäst )
puss

ps uppdateringen idag kommer nog inte va på bra, men skriver antagligen när jag kommer hem igen från grönan


här får ni också 2 av hennes bästa låtar enligt mig


RSS 2.0